PROJEKT

Skördetröskan

Kvarteret Skördetröskan består av 26 moderna radhuslägenheter på populära Kronogården. Nära skola, affärer, idrottsplats och härliga grönområden bygger vi treor, fyror och femmor som passar perfekt för barnfamiljer. Inflyttningsklart våren 2017.

DOKUMENT Planlösningar 3D
Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /customers/1/1/7/swace.se/httpd.www/eidar/wp-includes/functions.php on line 4773

Kvarteret Skördetröskan ligger där Kronogårdens gamla skola låg. Med egen uteplats och bilfri innergård får du en riktig huskänsla, med hyresrättens alla fördelar. Det kommer att bli ett kvarter fyllt av liv och rörelse, med gott om plats för lek och umgänge. Taken täcks av sedum och fasaden blir i vitt trä med färgade detaljer som skiljer husen åt. Mellan befintlig idrottsplan och de kommande radhusen anläggs en ny cykelväg. Treorna och fyrorna är enplanslägenheter, medan femmorna byggs i två våningar. Alla lägenheter utrustas med tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin. Alla rum kommer ha parkett.

 

De 26 lägenheterna är fördelade på: 

6 st 3 rok, 76,2 kvm

6 st 4 rok, 85,4 kvm

6 st 4 rok, 89,1 kvm

8 st 5 rok, 119,5 kvm – två våningar.

 

Kvarteret Skördetröskan är en del av vår satsning Hem till framtiden, som innebär att vi ska bygga minst 1 000 nya hyreslägenheter runt om i Trollhättan under de kommande 15 åren. Det är vårt sätt att bidra till att staden kan utvecklas och växa till 70.000 invånare år 2030.

"Det finns många familjer på Kronogården som söker radhus"

Carina Johansson, förvaltningschef, Eidar

Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /customers/1/1/7/swace.se/httpd.www/eidar/wp-includes/functions.php on line 4773

Ödetomt blir familjevänlig radhusidyll

Kronogården med sina 6 000 invånare,  är en populär stadsdel, där många bor kvar länge.

– Genom att bygga 26 nya radhuslägenheter möter vi en efterfrågan från många familjer och intresset har varit stort redan från byggstarten, säger Eidars förvaltningschef Carina Johansson.

Skördetröskan förvandlar en ödetomt till en familjevänlig radhusidyll och när det första spadtaget togs under våren 2016 var det också startskottet för Eidars omfattande satsning Hem till framtiden.